Hoera, wij zijn open bij kindercentrum Droomrijk!

Hoera, wij zijn open bij kindercentrum Droomrijk!

9 april 2024

Na een periode hard werken konden we eindelijk bij Droomrijk spelen, wat vonden de kinderen het leuk om alles te ontdekken. We hadden een rustige wenperiode zodat elk kind ook echt aan wennen toe kwam. Nu zit de groep wat voller en wordt er volop gespeeld met elkaar, zowel binnen als buiten. We spelen in de huishoek met de poppen en koken daar, de kinderen hebben hier veel speelplezier. Bij de bouwhoek wordt volop gespeeld met de auto’s en de blokken maar ook de dokterset en kapperset is erg gewild.

Buiten spelen we met onze buitenpakken aan en met onze laarzen. Er is veel te ontdekken. Je kunt verstoppen tussen de plantjes of even bij de baby’s kijken in de apart buitenbox. Bij ons in de zandbak bakken de kinderen taartjes of maken ze ijsjes, ook worden er gaten gegraven en bulten gebouwd. De hoogteverschillen in onze tuin zijn ook erg interessant, de kinderen klimmen de bult op en kunnen er dan weer aan de andere kant af. Op de stenen klimmen is ook erg leuk!

We zijn gestart met het thema: Wij spelen bij Droomrijk! We gingen leren waar we al het speelgoed op moesten ruimen en zongen hier bij het liedje: “Wij gaan opruimen”. We gingen kijken waar we onze jas konden pakken en ophangen en ook waar wij onze schoenen of laarzen neer konden zetten. De namen van elkaar gingen we oefenen in de kring met fruit eten. We hebben allemaal onze eigen kalender geverfd en een mooie foto gemaakt die we hierop hebben geplakt, zo weten we wie wanneer jarig is.

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet