Overzicht Vakantie BSO

Vacature groepshulpen kinderopvang (8-24 uur per week)

I.v.m. het toenemend aantal locaties en aantal kinderen binnen onze kinderopvang zijn wij op zoek naar meerdere groepshulpen (8-24 uur per week) voor een aantal van onze BSO’s, peuterspeelzalen en kinderdagopvang locaties. Als groepshulp werk je samen met ons team van pedagogisch medewerkers en ondersteunt hen in zowel huishoudelijke werkzaamheden als in het begeleiden van de kinderen. Het aantal uur dat je werkt en op welke locatie je aan de slag gaat, gaat in overleg. Voor deze functie heb je geen pedagogische vooropleiding nodig.

Wat ga je doen als groepshulp?

Je ondersteunt de pedagogisch medewerkers door o.a.:

 • Licht verzorgende werkzaamheden uit te voeren (zoals kinderen eten geven, een spelletje doen met de kinderen etc.);
 • Licht huishoudelijke werkzaamheden uit te voeren (zoals de keuken schoonhouden, speelgoed/kasten schoon te houden, bijhouden van de was etc.);
 • Eventueel toezicht te houden tijdens binnen- en buitenactiviteiten;
 • Af en toe wat kleine boodschappen te doen.

Wij zoeken iemand die:

 • Minimaal beschikt over VMBO werk- en denkniveau;
 • Kennis heeft van veilig en hygiënisch werken;
 • Beschikt over sociale vaardigheden en over mondelinge uitdrukkingsvaardigheid voor het contact met de pedagogisch medewerkers en de kinderen;
 • Graag de handen uit de mouwen steekt en ons fijne team van pedagogisch medewerkers hierin ondersteunt.

Wij bieden:

 • Een zelfstandige en afwisselende functie voor 8-24 uur per week in een organisatie die volop in beweging is;
 • Salariëring conform CAO Kinderopvang;
 • De aanstelling is voor een periode van één jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband verlengd;
 • Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het aanvragen van een VOG;
 • Als groepshulp word je onderdeel van Koppel-Swoe: de organisatie voor welzijn en kinderopvang in de gemeente Epe. Met zo’n 90 medewerkers en meer dan 300 vrijwilligers stimuleren we het welzijn en de groei van inwoners van 0-100+ jaar. We werken gebiedsgericht en zijn actief in de dorpen Epe, Vaassen, Emst en Oene. We weten wat er speelt en focussen ons zoveel mogelijk op preventie en vroegtijdige signalering. We werken samen met inwoners, gemeente en andere partners en verbinden waar mogelijk met bestaande initiatieven.

Interesse in de functie van groepshulp?

Vul dan het formulier hieronder in. Heb je nog vragen? Neem dan op met Hester Rook, één van onze leidinggevenden via 06-20 21 92 00.

Sollicitatieformulier groepshulpen

 • Persoonlijke gegevens

 • Curriculum Vitae

  Upload hier je CV. De bestandsgrootte mag maximaal 5 MB zijn. Bestandtype .JPG of PDF.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Overige vragen/opmerkingen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vacature pedagogisch medewerkers (2-24 uur)

Krijg jij energie van het werken met kinderen? Ben jij in staat zijn om een gezellige huiselijke sfeer te creëren? Heb jij affiniteit met kinderen tussen de 0-12 jaar? Voor onze kinderdagopvang (0-4 jaar), peuteropvang (2-4 jaar), VSO en (Vakantie) BSO (4-12 jaar) zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. 

Wij zijn Koppel-Swoe, een organisatie in de gemeente Epe die staat voor opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen.

Uitgaan van het kind

Binnen onze kinderopvang gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. Buiten spelen staat bij ons hoog in het vaandel: buiten zijn is goed voor kinderen, ze ontdekken, zijn in beweging en kunnen zich optimaal ontwikkelen. Een huiselijke sfeer is bij ons belangrijk: gezelligheid, aandacht, doen waar je zin in hebt.

Onze pedagogisch medewerkers zijn heel belangrijk. Zij vangen de kinderen met liefde en aandacht op en zorgen dat elke dag weer een topdag voor de kinderen is! We zorgen dan ook goed voor hen; regelmatig staat er een scholing of cursus op het programma, we hebben een pedagogisch coach die medewerkers ondersteuning biedt waar nodig en we denken mee met hen als ze bijvoorbeeld een dag vrij willen. Ouders kiezen voor Koppel-Swoe vanwege onze liefde voor het kind, vanwege onze kindgerichte benadering en vanwege onze flexibiliteit.

Al met al zorgt dit voor tevreden kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers en daar zijn wij trots op!

Solliciteren?

Wil jij hier bij horen en samen met ons trots zijn op alles wat we doen? Vul dan hieronder het sollicitatieformulier in. Wil je eerst nog wat vragen of een keer komen kijken? Dat kan ook! Stuur gerust een mailtje naar Hester Rook via h.rook@koppelswoe.nl, bel of stuur een app naar 06-20 21 92 00.

Pssst…

Wist je dat je met heel veel verschillende opleidingen in de kinderopvang kan werken? Wil je weten of je het juiste diploma hebt? Of ben je nog bezig met een MBO/HBO en heb je inmiddels 50% van je studiepunten behaald. Dan zou het zomaar kunnen dat jij ook al aan de slag kunt in de kinderopvang. Leuke bijbaan toch? Benieuwd naar welke diploma’s passend zijn? Kijk dan op deze website: www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang. Daar kan je heel eenvoudig checken of je met jouw opleiding of diploma bij ons aan het werk kan!

 

Sollicitatieformulier kinderopvang

Stap 1 van 6

 • Persoonlijke gegevens

Gezocht: medewerkers voor onze VSO

Sommige ouders beginnen ’s ochtends al voor schooltijd met hun baan/studie of werken verder weg en hebben meer reistijd. Voor de kinderen van die ouders/verzorgers bieden we voorschoolse opvang aan.  I.v.m. een toenemend aantal kinderen in onze VSO zijn we op zoek naar medewerkers (2-6 uur per week) die geen moeite hebben met vroeg opstaan en in het bezit zijn van een rijbewijs.

Wat doe je op de VSO?

Op de VSO start je ’s ochtends om 7.00 uur of 7.30 uur. Langzaam druppelen kinderen binnen. Sommige moeten nog wat langzaam wakker worden en eten nog een broodje op de VSO. Anderen zijn wakker en hebben zin in een spelletje, lezen een tijdschrift, kletsen gezellig met je aan de groepstafel of spelen al even buiten. Rond 8.10 brengen we de kinderen naar de verschillende scholen. Dat doen we lopend of met de auto. Rond 8.30 uur ben je weer terug op onze locatie, even opruimen zodat de BSO ’s middags fijn kan starten en dan ben je klaar rond 8.45 uur. Er ligt dan nog een hele dag aan je voeten!

Meer werken?

Wil je liever meer werken? Dat kan. Op dit moment hebben we verschillende vacatures openstaan. Een combinatie van functies is mogelijk. Voor een dienstverband in onze kinderopvang hebben we uiteraard aanvullende eisen. Dan moet je:

 • in het bezit zijn van minimaal SPW-3 of een andere kindgerichte opleiding, die voldoet aan de eisen om te werken in de kinderopvang. Wil je weten welke opleidingen dat zijn, check dan je diploma op www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang;
 • het leuk vinden om binnen onze pedagogische visie een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen te creëren;
 • initiatiefrijk en creatief zijn. Je vindt het leuk om nieuwe activiteiten te verzinnen die aansluiten bij de behoefte van kinderen;
 • energie krijgen van het werken met kinderen en hen met een glimlach ontvangt en vermaakt;
 • open en vriendelijk communiceert met ouders/verzorgers. Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze kinderopvang.

Wij bieden:

 • Een zelfstandige en afwisselende functie binnen onze VSO voor de hoeveelheid uren die jij wilt werken. Dagen en uren gaan in overleg met jou. Wil je liever meer werken? Dat kan dus, geef dat even aan in je sollicitatie;
 • Salariëring conform CAO Kinderopvang;
 • De aanstelling is voor een periode van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband verlengd. Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden;
 • Als medewerker word je onderdeel van Koppel-Swoe: de organisatie voor Welzijn en Kinderopvang in de gemeente Epe. We houden ons bezig met opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen, van jong tot oud, mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Koppel-Swoe is present in de wijken en buurten, werkt samen met vele partners en richt zich op preventie.

Interesse in deze functie?

Dan willen we je vragen ons online sollicitatieformulier in te vullen en uploaden. Wil je tussentijds stoppen en de al ingevulde gegevens bewaren? Klik dan onderaan op ‘sla op en ga later door’ en lees hoe je je formulier tijdelijk bewaard.

Na het verzenden ontvang je een automatisch een kopie van je ingevulde formulier in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan eerst even je spam. Helaas belandt het formulier daar soms. Ook niet in je spam? Neem dan even contact op Hester, leidinggevende van de kinderopvang via h.rook@koppelswoe.nl of 06-20 21 92 00. Kan zij checken of je formulier bij haar is binnengekomen. Heb je andere vragen? Die kun je ook aan haar stellen.

Sollicitatieformulier vacature VSO

Stap 1 van 4

 • Persoonlijke gegevens

Vakantieopvang bij BSO Kanjers

Tijdens de vakantieopvang bij BSO Kanjers bieden wij gedurende dag verschillende activiteiten aan. Wij proberen hierin zoveel mogelijk te variëren, zodat er voor iedereen wat leuks bij zit. Knutselen, sporten, diverse spellen, koken en bakken alles komt voorbij.

Hier een paar activiteiten die wij in de meivakantie hebben aangeboden:

Pizza’s bakken
De kinderen mochten de pizza zelf samenstellen, eerst tomatensaus verdelen, daarna geraspte kaas en daarna konden zij kiezen uit ham, kaas, tomaat, paprika en ananas. Nog even in de oven en daarna met zijn allen opeten.

Fotolijstjes versieren
Kinderen mochten de fotolijstjes schilderen en versieren met kralen, knopen en stickers. Ondertussen mochten zij een plaatje uitzoeken voor in het fotolijstje. De meiden gingen allemaal voor een eenhoorn en de jongens kozen voor dino’s.

Ballon-tennis
Vanwege het slechte weer hebben wij binnen ballon-tennis gedaan. Alle tafels en stoelen aan de kant, nog even een touw spannen en twee teams maken en tennissen maar. Eerst met één ballon maar dat was erg makkelijk, dus al snel kwamen er extra ballonnen bij. Het was een spannende wedstrijd en er werd maar met één punt verschil gewonnen.

Het is natuurlijk niet verplicht om mee te doen met de activiteiten. Je mag ook gewoon spelen met de spullen die er al zijn.

 

Van zandbak naar moestuin bij bso Kierewam!

BSO Kierewam is sinds gister een moestuin rijker. De zandbak hebben we omgetoverd en hebben samen met de kinderen onder andere tomatenplantjes, augurk, komkommer, paprika en courgette geplant.

Eigenlijk zijn we te vroeg geweest met planten en hadden het moeten doen na de IJsheiligen, maar we waren zo enthousiast en konden niet wachten. We houden jullie op de hoogte zodra alles groeit en bloeit!

Kinderdagopvang en Peuteropvang weer open

Woensdagavond 3 februari  hebben wij het nieuwe protocol m.b.t. de heropening van de kinderopvang ontvangen (opgesteld door de Brancheorganisatie Kinderopvang, de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, Boink, Voor Werkende Ouders en FNV in samenspraak met SZW). Wij volgen de voorgeschreven maatregelen. Op 5 februari hebben wij al onze ouders een mail gestuurd om hen te informeren over de maatregelen om het heropenen van de kinderopvang zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Algemeen

 • Vanaf a.s. maandag 8 februari heropent de dagopvang en de peuteropvang. De BSO blijft alleen noodopvang aanbieden (voor kinderen waarvan één of beide ouders werken in een cruciale beroepsgroep en voor kinderen voor wie vanwege bijzondere omstandigheden maatwerk nodig is). Noodopvang voor de BSO kan via planning@koppelswoe.nl aangevraagd worden.

Maatregelen m.b.t. afstand houden

 • Tussen kinderen onderling hoeft geen 1,5 meter afstand bewaard te worden.
 • Tussen personeelsleden en kinderen hoeft geen 1,5 meter afstand bewaard worden.
 • Tussen personeelsleden en ouders moet altijd 1,5 meter afstand bewaard worden. Ouders komen niet binnen, tenzij strikt noodzakelijk. Als ze binnenkomen, dragen ze een mondneusmasker.

Maatregelen m.b.t. hygiënevoorschriften

Onderstaande punten zijn een aanvulling op de standaard hygiënemaatregelen in de kinderopvang en op scholen.

 • Er is een goede handhygiëne op de locaties voor zowel medewerkers als kinderen. Er wordt in ieder geval handen gewassen bij aankomst op de opvang, na het buiten spelen, voor het eten, na toiletbezoek, na contact met dieren en bij vieze of plakkerige handen
 • Wij volgen de volgende hygiënemaatregelen zo nauwkeurig mogelijk op: niet met je handen aan je gezicht zitten, geen handen schudden, hoesten of niezen in je elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken om je neus te snuiten en na het snuiten weggooien.
 • Wij zorg voor instructies om de (jongere) kinderen te helpen met het goed leren handen wassen en hoest- en nieshygiëne aan te houden.
 • Handcontactpunten zoals deurklinken, touchscreens (die meerdere personen aanraken) en ander materiaal wordt meerdere keren per dag schoongemaakt met schoonmaakdoekjes of met water en zeep.

Maatregelen m.b.t. ventilatie en binnenklimaat

 • Wij zorgen voor voldoende ventilatie.
 • Groeps- en opvangruimtes en andere ruimtes worden elke dag regelmatig gelucht.

Maatregelen voor kinderen

NB: De Handreiking bij neusverkouden kinderen van het RIVM zit momenteel in een herzieningsprocedure. Zodra de nieuwe versie beschikbaar is zal deze worden opgenomen in dit protocol. Tot die tijd gelden onderstaande regels.

1. Kinderen wel naar de opvang:

Kinderen mogen met verkoudheidsklachten (loopneus, neusverkoudheid, niezen en/of keelpijn) of bekende hooikoortsklachten naar de kinderopvang, behalve:

 • als het kind andere klachten heeft die passen bij COVID-19 zoals: koorts (38 graden Celsius en hoger), benauwdheid, meer dan incidenteel hoesten, plotseling verlies van reuk en/of smaak;
 • als zij een huisgenoot zijn van een patiënt met een bevestigde COVID-19 infectie;
 • als er iemand in het huishouden van het kind is die naast (milde) corona klachten ook koorts (38 graden en hoger) en/of benauwdheid heeft en er is nog geen negatieve testuitslag.
 • Als een broer of zus in quarantaine moet omdat uit bron- en contactonderzoek is gebleken dat een kind in nauw contact (dat wil zeggen minimaal 15 minuten cumulatief (dus alle minuten bij elkaar opgeteld) in 24 uur binnen 1,5 meter afstand) is geweest, mag het kind wel gewoon naar de opvang. Voorwaarde is wel dat zij niet zijn blootgesteld aan de positief geteste persoon. Als de broer of zus vervolgens klachten van koorts of benauwdheid ontwikkelt of positief wordt getest, mag deze broer of zus niet meer naar de opvang (zie ook onder 2, thuisblijfregels).

Zie voor meer informatie over COVID-19 en kinderen: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/kinderen Zie voor de handreiking van het RIVM bij neusverkouden kinderen: https://lci.rivm.nl/langdurig-neusverkouden-kinderen

 • Voor het bepalen of een (verkouden) kind naar de kinderopvang/school mag, maken wij gebruik  maken van de beslisboom. Zie https://www.boink.info/beslisboom. De beslisboom is een vertaling van de regels van het RIVM. Het RIVM heeft de beslisboom inhoudelijk gecontroleerd.
 • Als een kind chronische verkoudheidsklachten, hooikoorts of astma heeft en dit past bij de gebruikelijke klachten, dan kan het kind na overleg tussen ouder en houder naar de opvang. Bij twijfel of als de klachten veranderen moet het kind thuisblijven tot de (nieuwe) klachten voorbij zijn of het bekende klachtenpatroon is teruggekeerd. Het RIVM heeft een handreiking opgesteld en de lokale GGD kan advies geven in specifieke situaties, zie https://lci.rivm.nl/langdurig-neusverkouden-kinderen

2. Thuisblijfregels voor kinderen:

In de volgende gevallen moet een kind thuisblijven:

 • Kinderen mogen pas weer naar de opvang als zij 24 uur geen klachten meer hebben en naast verkoudheidsklachten verder niet ziek zijn of na een negatieve test.
 • Als iemand in het huishouden van het kind naast milde coronaklachten ook koorts (38°C of hoger) en/of benauwdheidsklachten heeft, blijft het kind thuis.
 • Als iemand met koorts/benauwdheid in het huishouden van de kinderen negatief getest is voor COVID-19 mogen de kinderen weer naar de opvang.
 • Als degene met klachten in het huishouden van de kinderen getest is voor COVID-19 en een positieve testuitslag heeft, dan zijn de adviezen van de GGD over de te nemen maatregelen leidend. Kinderen moeten dan thuis in quarantaine blijven tot en met 10 dagen na het laatste risicocontact met de besmette huisgenoot, als er sprake is van strikte zelfisolatie (dat wil zeggen geen risicocontact tussen de besmette persoon en alle huisgenoten). Als de huisgenoot positief getest is en strikte zelfisolatie is mogelijk, dan mogen alle overige huisgenoten (dus ook kinderen) als zij zelf geen klachten hebben zich vanaf de 5e dag na het laatste risicocontact met de besmette huisgenoot laten testen op COVID-19. Als de testuitslag negatief is, dan hoeft de quarantaineperiode van 10 dagen niet afgemaakt te worden. Het is van belang om ook daarna alert te blijven op klachten en om opnieuw te testen als zich toch klachten ontwikkelen. Als strikte zelfisolatie niet mogelijk is, moeten kinderen in quarantaine blijven tot en met 10 dagen nadat de huisgenoot met COVID-19 uit isolatie mag.
 • Als uit bron- en contactonderzoek of de CoronaMelder app is gebleken dat een kind in nauw contact (dat wil zeggen minimaal 15 minuten cumulatief (dus alle minuten bij elkaar opgeteld) in 24 uur binnen 1,5 meter afstand) is geweest met een besmette persoon, gaat het kind in quarantaine. Het kind kan zich laten testen op COVID-19 vanaf de 5e dag na het laatste risicovolle contact met de besmette persoon. Ook als het kind geen klachten heeft. Is de uitslag negatief? Dan hoeft de quarantaineperiode van 10 dagen niet afgemaakt te worden. Het is van belang om ook daarna alert te blijven op klachten en om opnieuw te testen als zich toch klachten ontwikkelen.
 • Kinderen die terugkeren uit een land of een gebied met een oranje of rood reisadvies vanwege het coronavirus, geldt het dringende advies om bij thuiskomst 10 dagen in quarantaine te gaan. Vanaf de 5e dag kan getest worden op COVID-19. Als de testuitslag negatief is, dan hoeft de quarantaineperiode van 10 dagen niet afgemaakt te worden. Het is van belang om ook daarna alert te blijven op klachten en om opnieuw te testen als zich toch klachten ontwikkelen. Dit geldt ook als het reisadvies tijdens de reis is veranderd naar oranje of rood.

3. Testbeleid kinderen:

Landelijke richtlijn is dat ouders van kinderen t/m 12 jaar worden verzocht hun kinderen met klachten passend bij COVID-19 te laten testen. Kinderen die getest worden, blijven thuis totdat de uitslag bekend is. Testen van kinderen jonger dan 12 jaar wordt in ieder geval dringend geadviseerd als:

 • de klachten niet (alleen) bestaan uit verkoudheidsklachten (= loopneus, neusverkoudheid, niezen en/of keelpijn) maar ook als er sprake is van hoesten, koorts en/of benauwdheid), of anderszins ernstig ziek is,
 • het kind corona-gerelateerde klachten heeft na contact met iemand met corona,
 • er een indicatie is in het kader van een bron- en contactonderzoek,
 • het kind deel uitmaakt van een uitbraakonderzoek.

Zie voor het testbeleid https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/testen

4. Beperk het contact tussen groepen kinderen:

Als er sprake is van een kind of medewerker met COVID-19 op de opvang, ontstaat er risico op besmetting van de contacten van deze persoon. Om het aantal besmettingen te beperken zijn de maatregelen t.a.v. het bron- en contactonderzoek voor kinderen en de quarantainerichtlijnen aangescherpt. Hierdoor bestaat het risico dat grote groepen kinderen bij één positieve coronatest (bij een medewerker of ander kind) op de locatie in quarantaine moeten. Daarom is het van groot belang om het aantal contacten per kind en medewerker zoveel mogelijk te beperken, waar dit mogelijk is binnen de context van de opvanglocatie.

 • Wij beperken zoveel mogelijk het contact tussen de verschillende stam- of basisgroepen.

 Maatregelen voor ouders

 • Ouders komen niet binnen op de locatie en als dit om welke reden dan ook toch noodzakelijk is, dragen zij een mondneusmasker.
 • Tijdens haal- en brengmomenten houden ouders 1,5 afstand van elkaar.
 • Indien mogelijk worden de kinderen op het plein buiten opgehaald. Op Klasbord communiceert de locatie waar de haal- en brengplek van de kinderen is.
 • Breng- en haalmomenten zijn kort. Informatie over een kind kan bijv. ook via digitale weg of telefonisch.
 • Kinderen brengen en halen gebeurt door één volwassene, dus zonder extra volwassenen of kinderen, die daar geen opvang gebruiken.
 • Een ouder mag kinderen niet zelf halen of brengen als er sprake is van corona-gerelateerde klachten en/of als diegene wacht op de testuitslag. De ouder moet dan thuisblijven.

Wij realiseren ons dat bovenstaande veel informatie is. Desondanks denken wij dat de genoemde maatregelen echt nodig zijn om er met elkaar voor te zorgen dat we corona onder controle krijgen. Wij doen dan ook een dringend beroep op iedereen om zich echt aan de maatregelen te houden. Mocht je vragen over bovenstaande hebben, neem dan contact op met de pedagogisch medewerkers van de locatie of met één van de leidinggevenden: Hester Rook (leidinggevende, h.rook@koppelswoe.nl of 06-20 21 92 00) / Melle de Vos (leidinggevende, m.devos@koppelswoe.nl of 06-44 19 83 94).

Ook wij moeten onze deuren sluiten tot 18-1

Ook wij moeten helaas vanaf morgen tot 18 januari onze deuren sluiten voor alle kinderen van ouder(s) die niet in een cruciale beroepsgroep werken. Een overzicht van alle cruciale beroepen vind je op de website van de Rijksoverheid: Overzicht cruciale beroepen tijdens lockdown | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

Vanochtend hebben de ouders van onze kinderen een mail ontvangen met hoe we hier de aankomende periode mee omgaan. Heb je die niet gehad? Check eerst even je spam en stuur anders een mail naar planning@koppelswoe.nl.

Mocht je, om welke reden dan ook, zorgen hebben over de opvang van je kind(eren) of je thuissituatie de komende periode, neem dan contact op met één van de leidinggevenden (Hester Rook, 06-20 21 92 00 of Melle de Vos, 06-44 19 83 94).

Samen staan we sterk én kunnen we dit!

UPDATE: sluiting kinderopvang t/m 6 april

Beste ouder(s), verzorger(s),

Naar aanleiding van de zojuist gegeven landelijke persconferentie, delen wij je hierbij mee dat ook onze locaties de deuren helaas moeten sluiten. Behalve voor kinderen van ouders die werkzaam zijn in ‘cruciale beroepen’ of werkzaam zijn bij bedrijven die processen hebben die zijn aangemerkt als vitaal. In deze bijlage tref je de lijst van cruciale beroepsgroepen aan:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cruciale-beroepsgroepen

Ben je werkzaam in één van de genoemde ‘cruciale beroepsgroepen’ en heb je morgen opvang nodig (al dan niet reeds aangevraagd)? Mail ons dan a.u.b. vanavond nog. Voor de periode t/m 6 april  kunt u ons dagelijks benaderen. Al onze locaties zijn in principe geopend voor kinderen met ouders met een ‘cruciaal beroep’. Alle andere ouders verzoeken wij hun kinderen t/m 6 april niet naar de opvang te brengen.

Wij houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Vragen bij voorkeur per mail naar: planning@koppelswoe.nl. Voor dringende vragen of verzoeken kan er tijdens kantoortijd gebeld worden met 0578-67 67 67 en buiten kantoortijd met onze leidinggevenden kinderopvang Hester Rook (06-20 21 92 00) en Melle Vos (06-44 19 83 94)

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Marian Kemper

Directeur bestuurder Koppel-Swoe

Kiddo’s bestaat 10 jaar! Kom je ook een kijkje nemen?

Kindercentrum Kiddo’s (peuterspeelzaal én buitenschoolse opvang) bestaat 10 jaar! In de week van 10 februari vieren we dit uitgebreid en kun je op de open dagen een kijkje nemen op deze gezellige, groene kinderopvanglocatie.

Kiddo’s is gevestigd in Jenaplanschool ’t Hoge Land. Tien jaar geleden werd er gestart met een peuterspeelzaal in een vrij lokaal in ’t Hoge Land. Pedagogisch medewerker Danielle van Rossum werkt er vanaf het begin. Zij vertelt: ‘Kiddo’s is een fijne werkplek. De sfeer in de school is zo goed en dat merk je ook in de samenwerking. We doen veel samen met de kleuters. Zo spelen de oudere peuters wekelijks een half uurtje met de kleuters en doen we soms gezamenlijke activiteiten. We werken volgens dezelfde visie als de school en dat is ook heel fijn.’

Onze ruimtes binnen en buiten bieden een uitdagende speel- en leeromgeving, zowel voor de peuters als voor de BSO kinderen. Het is ideaal gelegen, tegenover de gymzaal van de school. Daar maakt Kiddo’s dan ook veelvuldig gebruik van. Ons buitenterrein grenst direct aan onze ruimte, is ruim en groen en biedt kinderen alle gelegenheid om lekker buiten te spelen.

Activiteiten
Bij de peuters werken we met thema’s. Ieder thema heeft passende activiteiten die de ontwikkeling van kinderen stimuleren. Er is veel ruimte voor inbreng van de kinderen en ieder kind mag zich in eigen tempo ontwikkelen. Op de BSO wordt wekelijks een andere, extra activiteit aangeboden. De kinderen denken hier actief in mee en zo is er voor ieder wat wils. Van knutselen tot sporten en van bakken tot een spelletje doen. In de vakanties is de opvang op Vakantie BSO Kierewam of Kanjers, waar ook dagelijks een activiteit aangeboden wordt.

Open dagen
Op woensdagochtend 12 februari van 8.30 uur tot 12.30 uur opent de peuterspeelzaal haar deuren voor belangstellenden. Iedereen die een fijne plek voor zijn of haar peuter zoekt, is van harte welkom. We laten je graag zien hoe het er aan toe gaat op onze peuterspeelzaal. Ook zijn er pedagogisch medewerkers aanwezig die je vragen kunnen beantwoorden.

Op donderdagmiddag 13 februari van 12.15 uur tot 17.00 uur is de BSO open voor iedereen die interesse heeft. Kom ervaren wat BSO is en stel je vragen.

Feestactie
Omdat Kiddo’s 10 jaar bestaat, vieren we dit uitgebreid met de kinderen. Er is iedere dag een leuke activiteit en een lekkere traktatie voor de kinderen die op Kiddo’s komen.

Ook voor nieuwe ouders hebben we een leuke actie. Iedereen die zijn of haar kind tijdens de open ochtend of middag aanmeldt voor de peuterspeelzaal of BSO bij Kiddo’s, ontvangt de eerste maand gratis opvang en betaalt géén inschrijfkosten!

 

© 2024 Media Magneet