Overzicht Peuteropvang 't Muizenholletje

Vacature groepshulpen kinderopvang (8-24 uur per week)

I.v.m. het toenemend aantal locaties en aantal kinderen binnen onze kinderopvang zijn wij op zoek naar meerdere groepshulpen (8-24 uur per week) voor een aantal van onze BSO’s, peuterspeelzalen en kinderdagopvang locaties. Als groepshulp werk je samen met ons team van pedagogisch medewerkers en ondersteunt hen in zowel huishoudelijke werkzaamheden als in het begeleiden van de kinderen. Het aantal uur dat je werkt en op welke locatie je aan de slag gaat, gaat in overleg.

Wat ga je doen als groepshulp?

Je ondersteunt de pedagogisch medewerkers door o.a.:

 • Licht verzorgende werkzaamheden uit te voeren (zoals kinderen eten geven, een spelletje doen met de kinderen etc.);
 • Licht huishoudelijke werkzaamheden uit te voeren (zoals de keuken schoonhouden, speelgoed/kasten schoon te houden, bijhouden van de was etc.);
 • Eventueel toezicht te houden tijdens binnen- en buitenactiviteiten;
 • Af en toe wat kleine boodschappen te doen.

Wij zoeken iemand die:

 • Minimaal beschikt over VMBO werk- en denkniveau;
 • Kennis heeft van veilig en hygiënisch werken;
 • Beschikt over sociale vaardigheden en over mondelinge uitdrukkingsvaardigheid voor het contact met de pedagogisch medewerkers en de kinderen;
 • Graag de handen uit de mouwen steekt en ons fijne team van pedagogisch medewerkers hierin ondersteunt.

Wij bieden:

 • Een zelfstandige en afwisselende functie voor 8-24 uur per week in een organisatie die volop in beweging is;
 • Salariëring conform CAO Kinderopvang;
 • De aanstelling is voor een periode van één jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband verlengd;
 • Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het aanvragen van een VOG;
 • Als groepshulp word je onderdeel van Koppel-Swoe: de organisatie voor welzijn en kinderopvang in de gemeente Epe. Met zo’n 90 medewerkers en meer dan 300 vrijwilligers stimuleren we het welzijn en de groei van inwoners van 0-100+ jaar. We werken gebiedsgericht en zijn actief in de dorpen Epe, Vaassen, Emst en Oene. We weten wat er speelt en focussen ons zoveel mogelijk op preventie en vroegtijdige signalering. We werken samen met inwoners, gemeente en andere partners en verbinden waar mogelijk met bestaande initiatieven.

Interesse in de functie van groepshulp?

Vul dan het formulier hieronder in. Heb je nog vragen? Neem dan op met Hester Rook, één van onze leidinggevenden via 06-20 21 92 00.

Sollicitatieformulier groepshulpen

 • Persoonlijke gegevens

 • Curriculum Vitae

  Upload hier je CV. De bestandsgrootte mag maximaal 5 MB zijn. Bestandtype .JPG of PDF.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Overige vragen/opmerkingen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Winter bij ’t Muizenholletje

Er wordt bij ’t Muizenholletje nog steeds volop gespeeld in het postkantoor maar er wordt nu ook aandacht besteed aan de winter nu het ineens zo koud en winters wordt. Dit doen wij door erover te laten ervaren, erover te praten en door mee te gaan in de spelsituatie van de kinderen.

De postbode moet toch door weer en wind de post rondbrengen! Dan zal hij zich vast extra warm moet aankleden als hij naar buiten gaat, wat zal hij aan doen? (Muts, sjaal, handschoenen, laarzen enz.). De kinderen hebben ook een eigen muts met gekleurde stofjes geknutseld!

Postbode Theo bij ’t Muizenholletje

Postbode Theo kwam met zijn postfiets bij ’t Muizenholletje op visite. We praatten over het bezorgen en ontvangen van post en we keken naar de postfiets.

Voor alle kinderen die aanwezig zijn had hij post en wat lekkers meegenomen. Wat was het leuk en leerzaam om de echte postbode op bezoek te hebben.

’t Muizenholletje verstuurt post

Dit jaar werken wij, bij ’t Muizenholletje, tijdens de sinterklaas- en kerstperiode aan thema “wij versturen post”. Vandaag zat er een brief voor ons van Sinterklaas tussen de post.

Sinterklaas heeft een groot probleem want zijn post-piet is ziek en de piet kan dus niet de tekeningen/kleurplaten en verlanglijstjes van alle kinderen ophalen. Samen bedenken wij verschillende manieren hoe wij Sinterklaas kunnen gaan helpen. Vandaag doen wij onze kleurplaten in een brievenbus en worden verstuurd via de post en zo dus bezorgd bij Sinterklaas!

Tijdens dit thema, ervaren de kinderen hoe het maken, versturen en ontvangen van post in het dagelijks leven gaat en zo worden spelenderwijs ook veel verschillende ontwikkelingsgebieden gestimuleerd!

Onverwacht bezoek bij ’t Muizenholletje!

De peuters van ’t Muizenholletje kregen onverwacht bezoek van 2 pieten. Ze kwamen gezellig met ons meedoen in de kring en hadden ook allemaal cadeautjes voor ons.

Wat een leuke verassing was dat!

Vacature pedagogisch medewerkers (2-24 uur)

Krijg jij energie van het werken met kinderen? Ben jij in staat zijn om een gezellige huiselijke sfeer te creëren? Heb jij affiniteit met kinderen tussen de 0-12 jaar? Voor onze kinderdagopvang (0-4 jaar), peuteropvang (2-4 jaar), VSO en (Vakantie) BSO (4-12 jaar) zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. 

Wij zijn Koppel-Swoe, een organisatie in de gemeente Epe die staat voor opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen.

Uitgaan van het kind

Binnen onze kinderopvang gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. Buiten spelen staat bij ons hoog in het vaandel: buiten zijn is goed voor kinderen, ze ontdekken, zijn in beweging en kunnen zich optimaal ontwikkelen. Een huiselijke sfeer is bij ons belangrijk: gezelligheid, aandacht, doen waar je zin in hebt.

Onze pedagogisch medewerkers zijn heel belangrijk. Zij vangen de kinderen met liefde en aandacht op en zorgen dat elke dag weer een topdag voor de kinderen is! We zorgen dan ook goed voor hen; regelmatig staat er een scholing of cursus op het programma, we hebben een pedagogisch coach die medewerkers ondersteuning biedt waar nodig en we denken mee met hen als ze bijvoorbeeld een dag vrij willen. Ouders kiezen voor Koppel-Swoe vanwege onze liefde voor het kind, vanwege onze kindgerichte benadering en vanwege onze flexibiliteit.

Al met al zorgt dit voor tevreden kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers en daar zijn wij trots op!

Solliciteren?

Wil jij hier bij horen en samen met ons trots zijn op alles wat we doen? Vul dan hieronder het sollicitatieformulier in. Wil je eerst nog wat vragen of een keer komen kijken? Dat kan ook! Stuur gerust een mailtje naar Hester Rook via h.rook@koppelswoe.nl, bel of stuur een app naar 06-20 21 92 00.

Pssst…

Wist je dat je met heel veel verschillende opleidingen in de kinderopvang kan werken? Wil je weten of je het juiste diploma hebt? Of ben je nog bezig met een MBO/HBO en heb je inmiddels 50% van je studiepunten behaald. Dan zou het zomaar kunnen dat jij ook al aan de slag kunt in de kinderopvang. Leuke bijbaan toch? Benieuwd naar welke diploma’s passend zijn? Kijk dan op deze website: www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang. Daar kan je heel eenvoudig checken of je met jouw opleiding of diploma bij ons aan het werk kan!

 

Sollicitatieformulier kinderopvang

Stap 1 van 6

 • Persoonlijke gegevens

’t Muizenholletje gaat kamperen

Sommige kinderen hebben na de zomervakantie nog mooie herinneringen aan de zomer of het op vakantie gaan. Waardoor dit thema leuk aansluit bij de beleefwereld van de kinderen. Kinderen die niet met vakantie zijn geweest of voor wie kamperen onbekend is, leren/ervaren spelenderwijs meer over het gaan kamperen.

De activiteiten zijn vooral gebaseerd op het creëren van spelsituaties uit de echte wereld, die passen bij het gaan kamperen/vakantie (We gaan het kamperen dus echt na spelen). Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inpakken van de koffer, samen een tent opzetten en de tent inrichten. Boodschappen doen, BBQ-en, afwassen, ijsjes maken enz.

’t Muizenholletje heeft als activiteit echt gebarbecued op onze camping (plein). We hebben samen met de kinderen de barbecue voorbereid, samen tafelgedekt, een salade gemaakt, stokbrood met kruidenboter en vlees voor op de BBQ gemaakt. Dit laatste doen uiteraard alleen de volwassen mensen. Vervolgens hebben we gezellig samen aan tafel gegeten en daarna moest er ook nog worden afgewassen. Het was ontzettend leuk, leerzaam, gezellig en lekker!

Buiten ontdekken bij ‘t Muizenholletje

Buiten spelen is vooral erg leuk maar ook nog is heel gezond en goed voor de ontwikkeling!
Bij ‘t Muizenholletje spelen we daarom elke dag buiten. De laatste weken stond het buiten spelen en buiten ontdekken de hele ochtend centraal.
Zo gingen we spelen in de mooie speeltuin van Emst, daar viel natuurlijk van alles nieuw te spelen en ontdekken, wat een plezier!
We hebben met het mooie weer ook veel gespeeld met de watertafels en we hebben een week lang modderweek gehad, heerlijk kliederen en ontdekken met water, zand en modder.
Als afsluiting van dit gezellige schooljaar vierden wij ons jaarlijkse zomerfeest. Schminken, cake versieren, springkussen, muziek aan en lekker dansen, het was echt een feestje!!

Peuters ’t Muizenholletje spelen samen met …..

Wat was het gezellig dat de peuters van ’t Muizenholletje samen met de kleuterklas van de Sprenge-school een bezoek mochten brengen aan speeltuin Emst!

De kinderen waren vooraf al heel enthousiast en genoten dan ook volop van het samen spelen en ontdekken. Als afsluiting kregen alle kinderen een lekker ijsje voor wat verkoeling op deze warme dag.

Groeien en bloeien bij ’t Muizenholletje

De peuters van ’t Muizenholletje maken zelf potgrond. Hier worden bloembolletjes en groentezaadjes in gepoot! Dagelijks wordt alles met veel enthousiasme door de kinderen verzorgd en bewonderd. Zij zijn steeds blij verrast als er weer een groen steeltje tevoorschijn komt en om alles te zien groeien.

Voor de groente zaadjes moeten we nog even wat meer geduld hebben, hopelijk groeien er binnenkort ook kleine cherrytomaatjes, komkommertjes, worteltjes en nog wat andere groentes die we dan misschien uiteindelijk ook wel kunnen gaan proeven samen!

© 2024 Media Magneet