Overzicht BSO Kierewam

Vacature pedagogisch medewerkers (2-24 uur)

Krijg jij energie van het werken met kinderen? Ben jij in staat zijn om een gezellige huiselijke sfeer te creëren? Heb jij affiniteit met kinderen tussen de 0-12 jaar? Voor onze kinderdagopvang (0-4 jaar), peuteropvang (2-4 jaar), VSO en (Vakantie) BSO (4-12 jaar) zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. 

Wij zijn Koppel-Swoe, een organisatie in de gemeente Epe die staat voor opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen.

Uitgaan van het kind

Binnen onze kinderopvang gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. Buiten spelen staat bij ons hoog in het vaandel: buiten zijn is goed voor kinderen, ze ontdekken, zijn in beweging en kunnen zich optimaal ontwikkelen. Een huiselijke sfeer is bij ons belangrijk: gezelligheid, aandacht, doen waar je zin in hebt.

Onze pedagogisch medewerkers zijn heel belangrijk. Zij vangen de kinderen met liefde en aandacht op en zorgen dat elke dag weer een topdag voor de kinderen is! We zorgen dan ook goed voor hen; regelmatig staat er een scholing of cursus op het programma, we hebben een pedagogisch coach die medewerkers ondersteuning biedt waar nodig en we denken mee met hen als ze bijvoorbeeld een dag vrij willen. Ouders kiezen voor Koppel-Swoe vanwege onze liefde voor het kind, vanwege onze kindgerichte benadering en vanwege onze flexibiliteit.

Al met al zorgt dit voor tevreden kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers en daar zijn wij trots op!

Solliciteren?

Wil jij hier bij horen en samen met ons trots zijn op alles wat we doen? Vul dan hieronder het sollicitatieformulier in. Wil je eerst nog wat vragen of een keer komen kijken? Dat kan ook! Stuur gerust een mailtje naar Hester Rook via h.rook@koppelswoe.nl, bel of stuur een app naar 06-20 21 92 00.

Pssst…

Wist je dat je met heel veel verschillende opleidingen in de kinderopvang kan werken? Wil je weten of je het juiste diploma hebt? Of ben je nog bezig met een MBO/HBO en heb je inmiddels 50% van je studiepunten behaald. Dan zou het zomaar kunnen dat jij ook al aan de slag kunt in de kinderopvang. Leuke bijbaan toch? Benieuwd naar welke diploma’s passend zijn? Kijk dan op deze website: www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang. Daar kan je heel eenvoudig checken of je met jouw opleiding of diploma bij ons aan het werk kan!

 

Sollicitatieformulier kinderopvang

Stap 1 van 6

 • Persoonlijke gegevens

Gezocht: medewerkers voor onze VSO

Sommige ouders beginnen ’s ochtends al voor schooltijd met hun baan/studie of werken verder weg en hebben meer reistijd. Voor de kinderen van die ouders/verzorgers bieden we voorschoolse opvang aan.  I.v.m. een toenemend aantal kinderen in onze VSO zijn we op zoek naar medewerkers (2-6 uur per week) die geen moeite hebben met vroeg opstaan en in het bezit zijn van een rijbewijs.

Wat doe je op de VSO?

Op de VSO start je ’s ochtends om 7.00 uur of 7.30 uur. Langzaam druppelen kinderen binnen. Sommige moeten nog wat langzaam wakker worden en eten nog een broodje op de VSO. Anderen zijn wakker en hebben zin in een spelletje, lezen een tijdschrift, kletsen gezellig met je aan de groepstafel of spelen al even buiten. Rond 8.10 brengen we de kinderen naar de verschillende scholen. Dat doen we lopend of met de auto. Rond 8.30 uur ben je weer terug op onze locatie, even opruimen zodat de BSO ’s middags fijn kan starten en dan ben je klaar rond 8.45 uur. Er ligt dan nog een hele dag aan je voeten!

Meer werken?

Wil je liever meer werken? Dat kan. Op dit moment hebben we verschillende vacatures openstaan. Een combinatie van functies is mogelijk. Voor een dienstverband in onze kinderopvang hebben we uiteraard aanvullende eisen. Dan moet je:

 • in het bezit zijn van minimaal SPW-3 of een andere kindgerichte opleiding, die voldoet aan de eisen om te werken in de kinderopvang. Wil je weten welke opleidingen dat zijn, check dan je diploma op www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang;
 • het leuk vinden om binnen onze pedagogische visie een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen te creëren;
 • initiatiefrijk en creatief zijn. Je vindt het leuk om nieuwe activiteiten te verzinnen die aansluiten bij de behoefte van kinderen;
 • energie krijgen van het werken met kinderen en hen met een glimlach ontvangt en vermaakt;
 • open en vriendelijk communiceert met ouders/verzorgers. Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze kinderopvang.

Wij bieden:

 • Een zelfstandige en afwisselende functie binnen onze VSO voor de hoeveelheid uren die jij wilt werken. Dagen en uren gaan in overleg met jou. Wil je liever meer werken? Dat kan dus, geef dat even aan in je sollicitatie;
 • Salariëring conform CAO Kinderopvang;
 • De aanstelling is voor een periode van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband verlengd. Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden;
 • Als medewerker word je onderdeel van Koppel-Swoe: de organisatie voor Welzijn en Kinderopvang in de gemeente Epe. We houden ons bezig met opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen, van jong tot oud, mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Koppel-Swoe is present in de wijken en buurten, werkt samen met vele partners en richt zich op preventie.

Interesse in deze functie?

Dan willen we je vragen ons online sollicitatieformulier in te vullen en uploaden. Wil je tussentijds stoppen en de al ingevulde gegevens bewaren? Klik dan onderaan op ‘sla op en ga later door’ en lees hoe je je formulier tijdelijk bewaard.

Na het verzenden ontvang je een automatisch een kopie van je ingevulde formulier in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan eerst even je spam. Helaas belandt het formulier daar soms. Ook niet in je spam? Neem dan even contact op Hester, leidinggevende van de kinderopvang via h.rook@koppelswoe.nl of 06-20 21 92 00. Kan zij checken of je formulier bij haar is binnengekomen. Heb je andere vragen? Die kun je ook aan haar stellen.

Sollicitatieformulier vacature VSO

Stap 1 van 4

 • Persoonlijke gegevens

Sinterklaasjournaal bij BSO Kierewam

Deze week heeft BSO Kierewam het Sinterklaasjournaal-pakket ontvangen. Hierin zitten verschillende kleurplaten, werkbladen en spelletjes. Ook zat er een pakketje bij van Jeroen (van het Sinterklaasjournaal).

In het pakketje zaten allemaal lijsten waarin wij mooie schilderijen kunnen maken voor het Pietenhuis. Deze schilderijen worden iedere avond opgehaald en opgehangen in het Pietenhuis als versiering voor als Sinterklaas naar Nederland komt.

Dit is het begin van een leuke Sinterklaastijd op de BSO!

BSO Kierewam heropent LAB

Het LAB van BSO Kierewam heeft weer een nieuw thema gekregen. We gaan alles ontdekken over de ruimte, sterren en planeten. De eerste planeten hangen er al maar verder is het LAB nog een beetje kaal. Help ons mee om het verder aan te kleden. Er mag gekliederd en geknutseld worden om er een ware Ruimte van te maken met sterren en planeten, ruimteschepen en Aliens.  

Elke week kunnen er weer verschillende activiteiten gedaan worden. Deze week staat er een verfactiviteit klaar, stempelen met verf van planeten op zwart papier. Een andere keer kan er geknutseld worden aan een raket of kunnen er proefjes gedaan worden met maanzand.  

Neem je vader, moeder, opa, oma of buurvrouw eens mee naar het LAB en laat je werk bewonderen.  

Lekker ontspannen na een drukke schooldag

Iedereen is, na lekker uitgerust te zijn in de zomervakantie, alweer druk aan het werk op school en dus ook alweer gezellig naar de BSO. We hebben in deze weken nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken en nieuw speelgoed kunnen ontdekken.

Zo hebben we sinds kort een echte poppenkast, niet alleen leuk om een voorstelling te geven, maar ook een leuke verstopplek. Ook de make-updozen, barbies en lego zijn nog steeds zeer populair bij zowel de meiden als de jongens. En als te warm wordt dan gaan we nog even lekker chillen voor de tv of achter de laptop.  

Gelukkig hebben we de afgelopen weken nog veel mooi weer gehad en konden we nog lekker buiten voetballen, skeeleren en met de sproeier smeren. We hopen dat het nog lang mooi weer blijft!  

 

BSO Kierewam heeft een Lente-LAB!

Onlangs heeft BSO Kierewam het LAB omgetoverd van Beautysalon naar een Lente-LAB! Ieder kwartaal hanteren we een ander thema zodat we naast proefjes doen, altijd andere activiteiten kunnen aanbieden. Dit keer heeft alles met de natuur en kriebelbeestjes te maken! Ook bieden we natuurlijk de wekelijkse activiteiten aan, er is zoveel te doen!

Zo hebben we levende mieren, regenwormen en kikkervisjes. Met een vergrootglas kun je ze nog beter zien! Of je maakt van allerlei gekleurde knopen een mooie bloesem of je versiert een bloempotje en stopt daar zaadjes in van kruiden en/of bloemen.

Oh en als er kinderen zijn die nog willen make-uppen is dat mogelijk. We hebben inmiddels beautycases aangeschaft en deze zitten vol met spulletjes.

Ontspanning na schooltijd bij BSO Kierewam!

Na een drukke schooldag is het bij BSO Kierewam tijd voor ontspanning en plezier. Er is dan ook van alles te doen, het is maar net waar je zelf zin in hebt.

Creatief bezig zijn in het atelier, lekker spelen met je vrienden of buiten meedoen aan de wekelijkse sport en spel activiteit, het kan allemaal!

Stagiair Rowan bij BSO Kierewam

Regelmatig hebben wij stagiaires bij BSO Kierewam van het middelbaar beroepsonderwijs, maar ook van het voortgezet onderwijs. Zo ook Rowan, van 15 jaar. Hij doet een snuffelstage bij ons.

Wij zijn heel erg blij met een stagiair zoals hij en ook de kinderen zijn stapelgek met hem. Rowan wil graag het onderwijs in, wat ons betreft is dat zeker aan hem besteed!

 

Restaurant bij BSO Kierewam

De huishoek bij BSO Kierewam heeft een metamorfose gehad. Er is een gezellig zithoekje gemaakt en er is een hele mooie ‘hoek-keuken’ gebouwd. De kinderen hebben zelf besloten om er een restaurant van te maken.

Er zijn menukaarten gemaakt, kaarten met daarop de drankjes die te bestellen zijn, kinderen die in de ‘keuken’ werken of juist in de bediening. Tijdens dit spel zien we leuke interactie tussen de kinderen, veel fantasie en hun interpretatie van de ‘grote mensen wereld’.

Oud en Nieuw bij BSO Kierewam

Dit jaar hebben we bij BSO Kierewam superleuk afgesloten met een knallende disco! Ze hebben allemaal een hoedje, fluitje, brilletje of snor uitgezocht en daarmee polonaise gelopen en gedanst.

Daarna hebben we gezamenlijk een oliebol gegeten en ranja gedronken. Voor de kinderen die geen oliebol wilden hebben, was er een kerstkransje. Het aankomende vuurwerk was het gesprek van de dag.

Vandaag hebben we alle verhalen gehoord over oud en nieuw en natuurlijk over het VUURWERK!!!

© 2024 Media Magneet