Bij de Boeffies spelen kinderen van 0 tot 4 jaar

Bij de Boeffies spelen kinderen van 0 tot 4 jaar

25 april 2024

Kinderen, ook bij de Boeffies, houden van spelen en spelen heel belangrijk is voor de ontwikkeling. Ze leren van elkaar door met elkaar te spelen. Ze doen elkaar na en ze praten met elkaar. Samen spelen ze een spel waar ze onderling de regels bepalen. En soms gaat dat niet zoals ze dat in hun hoofd hebben en proberen ze het samen op te lossen. Als dat niet lukt dan helpen wij ze daarmee.

Ook leren de baby’s en de peuters veel van elkaar. Voor de baby is het soms het eerste contact met kleine kinderen. En als er dan ineens een peuter naast de wipstoel staat is dat wel erg gezellig. De baby’s spelen ook samen in de box. Ze kijken naar elkaar en reiken naar elkaar. De eerste sociale contacten worden daar al gelegd. De oudere kinderen mogen helpen met een fruithap geven. En wat voelt de peuter zich dan ineens groot. De peuters spelen met de baby’s op het kleed. Er is aandacht voor de baby’s.

Het is fijn om te zien dat hoe klein ze ook zijn ze echt oog hebben voor elkaar en ook heel veel plezier.

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet