Workshop ‘gezonde lunchtrommel’: gezond, leerzaam en vooral lekker!

Workshop ‘gezonde lunchtrommel’: gezond, leerzaam en vooral lekker!

Als vervolg op de Week van de Opvoeding, die van 1 t/m 7 oktober plaatsvond, bieden Koppel-Swoe en het CJG op dinsdagavond 6 november nogmaals de workshop ‘gezonde lunchtrommel’ aan. Ouders en andere belangstellenden leren tijdens deze workshop hoe zij op een simpele en gezonde manier een lunchtrommel kunnen samenstellen.

Voor veel ouders is het moeilijk om hun kind te weerhouden van alle verleidingen. Ze vragen zich af wat ze hun kind het beste mee naar school kunnen geven. Tijdens de workshop Gezonde lunchtrommel wordt hierop in gegaan door Naomi Baas van Eduna.

Eduna ontwikkelt educatief spel- en lesmateriaal voor scholen, instellingen en ouders. Daarnaast geven ze kookworkshops en informatieavonden aan kinderen en ouders over Gezonde voeding. Naomi denkt graag mee over gezonde voeding en hoe dat binnen het gezin praktisch in te vullen is.

Wat is gezonde voeding?

Tijdens de workshop wordt er kort aandacht besteedt aan gezonde voeding en daarna gaat iedereen zelf aan de slag om iets lekkers te maken. Naomi heeft diverse makkelijke en gezonde recepten die snel te maken zijn. Wat te denken van een gezonde chocoladepasta op basis van avocado en cacao? Of een lekkere spread voor op brood?

De workshop duurt ca. 45 minuten en vindt plaats in het Kulturhus EGW, Stationsstraat 25 in Epe. Alle ouders en andere belangstellenden uit de gemeente Epe zijn welkom, opgeven is wel noodzakelijk, het aantal plaatsen is beperkt. Opgeven graag voor 31 oktober a.s.!  

Opgeven workshop gezonde lunchtrommel

Opgeven kan via planning@koppelswoe.nl. De workshoprondes starten om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en 20.30 uur (inloop vanaf 20.15 uur). U hoort van ons of er nog plek is en op welke tijd u ingedeeld bent.

Wij hopen u te zien op 6 november a.s.!

Fotobijschrift: Leer op een gezonde, makkelijke manier een lunchtrommel vullen tijdens een gratis workshop

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2020 Media Magneet