Pedagogisch medewerkers voor kinderdagopvang gezocht – 16-24 uur

Pedagogisch medewerkers voor kinderdagopvang gezocht – 16-24 uur

Hou jij van zandkastelen bouwen? Met de kinderen de konijn of kip verzorgen? Lekker zingen en dansen met de peuters? Knuffelen met een baby op schoot? Bedenk jij uitdagende activiteiten die de ontwikkeling van kinderen optimaal stimuleren? Dan zoeken wij jou!

Voor onze 3 kinderdagverblijfgroepen zoeken wij pedagogisch medewerkers. Ben je in bezit van minimaal SPW-3 en heb je een 3F en een VVE certificaat?  Reageer dan snel!

Wij zijn Koppel-Swoe, een organisatie in de gemeente Epe die staat voor opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen.

Binnen onze kinderopvang gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. We kijken daarbij vooral naar het proces; welke ontwikkeling maakt het kind door, ontdekt het nieuwe dingen, verwondert het zich? Niet het eindresultaat is het belangrijkste, maar het proces naar dit resultaat toe. Onze medewerkers worden hier continue in geschoold en gecoacht.

Onze pedagogisch medewerkers zijn heel belangrijk. Zij vangen de kinderen met liefde en aandacht op en zorgen dat elke dag weer een topdag voor de kinderen is! We zorgen dan ook goed voor hen; regelmatig staat er een scholing of cursus op het programma, we hebben een pedagogisch coach die medewerkers ondersteuning biedt waar nodig en we denken mee met hen als ze bijvoorbeeld een dag vrij willen.

Ouders kiezen voor Koppel-Swoe vanwege onze liefde voor het kind, vanwege onze kindgerichte benadering en vanwege onze flexibiliteit.

Al met al zorgt dit voor tevreden kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers en daar zijn wij trots op!

Wil jij hier bij horen en samen met ons trots zijn op alles wat we doen? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Hester Rook, h.rook@koppelswoe.nl. Wil je eerst nog wat vragen of een keer komen kijken? Dat kan ook! Stuur gerust een mailtje of stuur een app naar 06-20 21 92 00.

Bekijk ook onze andere vacatures in de kinderopvang

Dit vind je misschien ook interessant!

Sint en Piet op Kierewam

Wat een gezellige tijd met Sint en Piet op kindercentrum Kierewam. De groepen zijn allemaal mooi versierd en op beide groepen staat een stoomboot waar...
Meer lezen?
© 2022 Media Magneet