[GESLOTEN] Vacature pedagogisch medewerker BSO (12 uur)

[GESLOTEN] Vacature pedagogisch medewerker BSO (12 uur)

[INGEVULD] I.v.m. het vertrek van de huidige pedagogisch medewerker zijn wij voor onze BSO locatie Oene op zoek naar een pedagogisch werker, die energie krijgt van het werken met kinderen, in staat is om een gezellige huiselijke sfeer te creëren en het leuk vindt om binnen onze pedagogische kaders een BSO locatie een eigen profiel te geven.

Wat ga je doen op BSO Oene?

Op BSO Oene start je middag om 14.00 uur. Je komt aan op de BSO, doet het licht aan en maakt alvast wat te eten en drinken klaar voor de kinderen. Je haalt de kinderen op van de scholen in Oene en samen starten jullie gezellig de middag op met wat kletsen, eten en drinken aan de groepstafel.

Onze visie is dat BSO vrije tijd voor kinderen is. Spelen, ontdekken en genieten: voor ieder wat wils! Kinderen kiezen daarom zelf wat ze willen doen na schooltijd. Een spelletje aan de groepstafel, knutselen, een boekje lezen of lekker buitenspelen. BSO Oene heeft de beschikking over het schoolplein van basisschool De Bongerd en naast het schoolplein ligt een groot voetbalveld. Ruimte genoeg om te spelen! Daarnaast bied jij dagelijks een groepsactiviteit aan waarvoor ze ook kunnen kiezen. Dat kan een potje voetballen, een knutselactiviteit of een waterfestijn in de zomer zijn. Jij weet waar hun interesses liggen, wat past bij de leeftijd van de kinderen en sluit hierop aan.

Als kinderen aan het eind van de middag worden opgehaald, bespreek jij met de ouders/verzorgers hoe het die middag is gegaan. Je neemt afscheid van het kind en de ouder, wenst hen samen nog een fijne avond en als iedereen opgehaald is, ruim jij de groep op en sluit je je werkdag af. Op naar de volgende BSO middag!

Wij zoeken iemand die:

  • in het bezit is van minimaal SPW-3 of een andere kindgerichte opleiding, zoals bijvoorbeeld pedagogiek;
  • het leuk vindt om haar/zijn ‘eigen’ locatie te runnen. Je krijgt van ons veel ruimte om binnen onze pedagogische visie een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen te creëren.
  • initiatiefrijk en creatief is. Je vindt het leuk om nieuwe activiteiten te verzinnen die aansluiten bij de behoefte van kinderen.;
  • energie krijgt van het werken met kinderen en hen elke middag met een glimlach ontvangt en vermaakt;
  • open en vriendelijk communiceert met ouders/verzorgers. Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze kinderopvang.

Wij bieden:

  • Een zelfstandige en afwisselende functie voor 12 uur per week in een organisatie die volop in beweging is. Wil je liever meer werken? Dat kan. We kunnen je flexibel inzetten in één van onze andere locaties of in de VSO;
  • Salariëring conform CAO Kinderopvang;
  • De aanstelling is voor een periode van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband verlengd. Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden;
  • Als pedagogisch medewerker word je onderdeel van Koppel-Swoe: de organisatie voor Welzijn en Kinderopvang in de gemeente Epe. We houden ons bezig met opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen, van jong tot oud, mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Koppel-Swoe is present in de wijken en buurten, werkt samen met vele partners en richt zich op preventie.

Interesse in deze functie?

Dan willen we je vragen ons online sollicitatieformulier in te vullen en uploaden. Wil je tussentijds stoppen en de al ingevulde gegevens bewaren? Klik dan onderaan op ‘sla op en ga later door’ en lees hoe je je formulier tijdelijk bewaard.

Na het verzenden ontvang je een automatisch een kopie van je ingevulde formulier in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan eerst even je spam. Helaas belandt het formulier daar soms. Ook niet in je spam? Neem dan even contact op Melle, leidinggevende van de kinderopvang via 06-44 19 83 94. Kan zij checken of je formulier bij haar is binnengekomen. Heb je andere vragen? Die kun je ook aan haar stellen.

Sollicitatieformulier kinderopvang

Stap 1 van 6

  • Persoonlijke gegevens

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet