[GESLOTEN] Vacature coach/pedagogisch beleidsmedewerker kinderopvang

[GESLOTEN] Vacature coach/pedagogisch beleidsmedewerker kinderopvang

Voor onze snel groeiende kinderopvang zoeken wij een coach/pedagogisch beleidsmedewerker voor 16 uur per week.

Als coach ben je verantwoordelijk voor het coachen van pedagogisch medewerkers vanuit ons pedagogisch beleid ten behoeve van het mede verbeteren van de kwaliteit van werkzaamheden. Daarnaast ondersteunt de pedagogisch beleidsmedewerker bij het maken en schrijven van beleidsstukken en kan hij of zij ingezet worden op specifieke projecten t.b.v. onze kinderopvang (denk bijvoorbeeld aan Gezonde Kinderopvang, Groene Kinderopvang).

Als pedagogisch beleidsmedewerker ben je de spil tussen het pedagogisch beleid en de uitvoering hiervan. Je ondersteunt de pedagogisch medewerkers en de teams op de locaties met de uitvoering van hun werkzaamheden. Ook draag je bij aan de professionele ontwikkeling van de pedagogisch medewerkers er zorg je ervoor dat onze pedagogische visie wordt uitgedragen. Samen met de andere pedagogisch beleidsmedewerkers werk je mee aan diverse beleidsstukken en de implementatie hiervan.

  • Ben jij in het bezit van een HBO diploma die voldoet aan de kwalificatie-eis?
  • Heb jij coachende vaardigheden voor het ondersteunen en stimuleren van medewerkers volgens onze visie?
  • Heb jij kennis van ontwikkelingsfases en ontwikkelingsgebieden van jonge kinderen en van voorschoolse educatie (VVE)?
  • Ben jij enthousiast over onze organisatie, kun je je vinden in onze visie en heb jij passie voor het werken in de kinderopvang?

Reageer dan snel!

Koppel-Swoe: opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden

Wij zijn Koppel-Swoe, de organisatie voor kinderopvang en welzijnswerk in de gemeente Epe. We staan voor opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Koppel-Swoe is present in de wijken en buurten en werkt samen met vele partners.

Binnen onze kinderopvang gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. Buiten spelen staat bij ons hoog in het vaandel: buiten zijn is goed voor kinderen, ze ontdekken, zijn in beweging en kunnen zich optimaal ontwikkelen. Een huiselijke sfeer is bij ons belangrijk: gezelligheid, aandacht, doen waar je zin in hebt. Onze pedagogisch medewerkers zijn heel belangrijk. Zij vangen de kinderen met liefde en aandacht op en zorgen dat elke dag weer een topdag voor de kinderen is! We zorgen dan ook goed voor hen; regelmatig staat er een scholing of cursus op het programma, ze krijgen regelmatig coaching en we denken mee met hen als ze bijvoorbeeld een dag vrij willen. Ouders kiezen voor Koppel-Swoe vanwege onze liefde voor het kind, vanwege onze kindgerichte benadering, vanwege onze flexibiliteit.

Al met al zorgt dit voor tevreden kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers en daar zijn wij trots op!

Solliciteren

Wil jij hier bij horen en samen met ons trots zijn op alles wat we doen? Stuur dan voor 4 maart 2020 je CV en een korte motivatie naar: info@koppelswoe.nl. Wil je eerst nog wat vragen of een keer komen kijken? Dat kan ook! Mail of bel dan naar: Melle de Vos m.devos@koppelswoe.nl (06-44 19 83 94)  of Hester Rook h.rook@koppelswoe.nl (06-20 21 92 00).

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet