Pedagogisch medewerker gezocht voor nieuwe BSO

Pedagogisch medewerker gezocht voor nieuwe BSO

Ben jij het liefst lekker buiten en in beweging? Hou je van een gezellig spelletje op z’n tijd? Weet jij een huiselijke sfeer te creëren en run je graag je eigen toko? Dan zoeken wij jou!

Voor een nieuw te openen BSO-locatie zoeken wij een pedagogisch medewerker (m/v) voor 12 u per week (evt. uit te breiden met invalwerkzaamheden). Ben je in bezit van minimaal SPW-3 of een andere kindgerichte opleiding die kwalificeert voor het werken in een BSO én heb je ervaring met het werken op een BSO? Reageer dan snel!

Wij zijn Koppel-Swoe, een organisatie in de gemeente Epe die staat voor opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen.

Binnen onze kinderopvang gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. Buiten spelen staat bij ons hoog in het vaandel: buiten zijn is goed voor kinderen, ze ontdekken, zijn in beweging en kunnen zich optimaal ontwikkelen. Een huiselijke sfeer is bij ons belangrijk: gezelligheid, aandacht, doen waar je zin in hebt.

Onze pedagogisch medewerkers zijn heel belangrijk. Zij vangen de kinderen met liefde en aandacht op en zorgen dat elke dag weer een topdag voor de kinderen is! We zorgen dan ook goed voor hen; regelmatig staat er een scholing of cursus op het programma, we hebben een pedagogisch coach die medewerkers ondersteuning biedt waar nodig en we denken mee met hen als ze bijvoorbeeld een dag vrij willen.

Ouders kiezen voor Koppel-Swoe vanwege onze liefde voor het kind, vanwege onze kindgerichte benadering en vanwege onze flexibiliteit.

Al met al zorgt dit voor tevreden kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers en daar zijn wij trots op!

Wil jij hier bij horen en samen met ons trots zijn op alles wat we doen? Stuur dan snel (vóór 8 juli a.s.) je CV en een korte motivatie naar Melle de Vos, m.devos@koppelswoe.nl. Wil je eerst nog wat vragen of een keer komen kijken? Dat kan ook! Stuur gerust een mailtje of stuur een app naar 06-44198394.

Bekijk ook onze andere vacatures in de kinderopvang

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Sint en Piet op Kierewam

Wat een gezellige tijd met Sint en Piet op kindercentrum Kierewam. De groepen zijn allemaal mooi versierd en op beide groepen staat een stoomboot waar...
Meer lezen?
© 2022 Media Magneet