Inschrijven

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inschrijven

Wat fijn dat je de keuze hebt gemaakt voor Koppel-Swoe voor de opvang van je kind(eren). Hieronder vind je een overzicht met linken naar de inschrijfformulieren voor onze diensten. 

We vragen je om die formulieren in te vullen en de inschrijving van je kind te bevestigen door op de button ‘verzenden’ te klikken. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van de door jou ingevulde gegevens op het beeldscherm en een geautomatiseerde bevestiging per mail. Na ontvangst van je gegevens nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op. Mocht je dan nog niks van ons gehoord hebben, wil je dan zo vriendelijk zijn om contact met ons op te nemen via 0578-67 67 67?

Mocht je tijdens het invullen bepaalde informatie niet kwijt kunnen, dan kun je deze invullen in het veld ‘bijzonderheden’. Deze vind je onderaan het formulier.

Vragen?

Voor vragen tijdens het invullen kun je tijdens werkdagen contact opnemen met de afdeling planning van Koppel-Swoe. Zij zijn bereikbaar op nummer 0578-67 67 67 of via de mail: planning@koppelswoe.nl

We verheugen ons erop kennis te maken met je kind(eren) en jou. Tot gauw!

© 2023 Media Magneet